فرمانده انتظامی دزفول از دستگیری سارق حرفه ای محتویات داخل خودرو در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ “روح اله گراوندی” در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت محتویات داخل خودرو در یکی از مناطق شهرستان موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس دزفول قرار گرفت.
وی افزود : ماموران کلانتری 19 با انجام کارهای اطلاعاتی موفق شدند هویت یک سارق حرفه ای که اقدام به سرقت وسایل شهروندان از داخل خودروها می کرد، را شناسایی کنند.
این مقام انتظامی ادامه داد : ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی طی یک عملیات غافلگیرانه متهم را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه وی تعداد زیادی اموال سرقتی شامل ضبط خودرو ، لاستیک خودرو ، باطری و…کشف شد .
فرمانده انتظامی دزفول در خاتمه با اشاره به بازسازی صحنه های جرم و اعتراف متهم به 6 فقره سرقت داخل خودرو اظهار داشت : متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
شهروندان عزیزی که اموالی از خودرو آنها به سرقت رفته می تواند با مراجعه به کلانتری 19 کوی مدرس با رعایت پروتکل های بهداشتی اموال خود را شناسایی نمایند .