مدیر روابط عمومی اورژانس کشور گفت: ۴۰ درصد تماسهای مردمی با اورژانس مزاحمت تلفنی است. در برخی شهرها مثل دزفول این میزان به ۸۰ درصد هم میرسد. این مسئله موجب مشکلات شنوایی برای کارکنان اورژانس، گیر کردن مأموران در ترافیک و دیر رسیدن به مأموریتهای واقعی شده است.
آرزو دهقانی گفت: ۴۰درصد تماس هایی که به اورژانس ۱۱۵ میشود از نوع مزاحمتهای تلفنی است که این آمار متوسط کشوری است و نمیتوان به صورت روزانه آن را اعلام کرد.
وی همچنین ادامه داد: در برخی شهرهای کشور این آمار مزاحمت بسیار بالاست به عنوان مثال در شهری مثل دزفول ۸۰ درصد تماسها مزاحمت است.
مدیر روابط عمومی اورژانس کشور در ادامه افزود: یکی از موارد زیانبخش این است که پس از تماس و اعلام تصادف و بیماری،مأموران اورژانس به منطقه اعزام میشوند و این مأموریت در ترافیک و شلوغی و صرف ساعتها انجام میشود در حالی که در همین موقع امداد واقعی برای فردی که دچار ایست قلبی و مغزی یا تصادف شدید شده یا زن بارداری که نیاز به کمک دارد وجود دارد اما مأموران اورژانس برای مأموریت دیگری که بی نتیجه است اعزام شدهاند.
مدیر روابط عمومی اورژانس کشور تصریح کرد: تعداد تماسهای مزاحمتی به اورژانس بسیار بالاست.به اورژانس تهران روزی حدود ۴ تا ۵ هزار تماس برقرار
میشود که از این تعداد فقط ۱۵۰۰ تماس مأموریت واقعی است.
شهریور ماه امسال نیز شخصی با ۲۸۰ بار تماس مزاحمی طی سه ساعت بصورت متوالی به اورژانس دزفول خبر ساز شده بود.
دزفول امروز