پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

بهره برداری از دومین مرکز تشخیص کرونای خوزستان در دزفول

 

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول در آیین بهره برداری از این مرکز آزمایشگاهی به خبرنگار دزمهراب گفت: یکی از اقدامات اساسی برای کاهش شیوع و کنترل ویروس کرونا راه انداری آزمایشگاه است که این اقدام در بیمارستان بزرگ دزفول انجام شد.

یوسف پریدار افزود: با توجه به فشار بالای کاری آزمایشگاه مرکزی تشخیص کووید ۱۹ خوزستان در اهواز تصمیم بر این شد که برای تسریع در تشخیص بیماری، دومین آزمایشگاه استان در دانشگاه علوم پزشکی دزفول راه اندازی شود.

وی با اشاره به تلاش فراوان معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در راه اندازی این آزمایشگاه اظهارداشت: یکی از ارکان اصلی تشخیص و کنترل بیماری با راه اندازی این آزمایشگاه در دانشگاه علوم پزشکی دزفول فعال خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعتبار هزینه شده برای راه اندازی این آزمایشگاه را ۱۳ میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: تمام تجهیزات لازم برای آزمایشگاه تامین شده است و از نظر کیت‌ کمبودی نداریم.

وی با بیان اینکه مرکز تشخیص کووید ۱۹ دزفول توان انجام ۲۰۰ آزمایش در روز را دارد، گفت: هرچه تست‌های بیشتری انجام شود دقت کار پایین می‌آید ولی در هر شیفت کاری هشت ساعته در این آزمایشگاه می‌توان ۲۰ آزمایش با کیفیت بالا انجام داد.

وی افزود: به طور متوسط زمان تشخیص بیماری کرونا یا کووید ۱۹ در آزمایشگاه دزفول پنج روز خواهد بود.

شیب ابتلا به کرونا در دزفول ملایم است

پریدار شیب ابتلا به کرونا در شهرستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول را ملایم و قابل مدیریت خواند و گفت: به طور متوسط از ابتدای شیوع کرونا تاکنون هفت نفر در روز در بیمارستان بزرگ دزفول بستری شده و چهار تا پنج نفر ترخیص شده است.

وی افزود: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی با پشتیبانی ادارات و نیروهای مسلح در تلاش هستند که شیب ابتلا به بیماری بهبود یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: تاکنون مشکل خاصی برای کادر درمان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی نداشته‌ایم البته موارد جزئی از بیماری در کادر درمان مشاهده شده که مشکل خاصی نداشته و بهبود یافته‌اند.

وی درخصوص چگونگی سایر خدمات بیمارستان بزرگ دزفول در شرایط کرونا گفت: به طور معمول ۱۰ تا ۲۰ درصد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان را بیماران اورژانسی تشکیل می‌دهند که امور آنها در حال انجام است.

پریدار افزود: تعدادی از مردم خود مراجعه به مراکز درمانی را کم کرده‌اند و سعی می‌کنند روند درمان خود را در منزل پیش برند ولی درصورت مراجعه به مراکز درمانی خدمات لازم به آنها ارایه می‌شود.

کادر درمان درگیر با کرونا به صورت ویژه قدردانی می‌شوند

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول نیز در آیین بهره برداری از مرکز تشخیص کرونا با تقدیر از تلاش‌های کادر درمان در مبارزه با کرونا گفت: طبق دستور استاندار خوزستان، قدردانی ویژه‌ای از کادر درمان درگیر با کرونا انجام خواهد شد.

امید بن عباس با بیان اینکه تهدیدها باید به فرصت تبدیل شوند، افزود: همه مجموعه‌های شهرستان نظیر نیروهای مسلح، نیروهای امنیتی و سایر دستگاه‌ها آماده پشتیبانی از کادر درمان هستند.

وی اظهارداشت: راه اندازی مرکز آزمایشگاه تخصصی ویروس کرونا از اوایل سال ۹۹ در بیمارستان بزرگ دزفول آغاز شد و با همه محدودیت‌ها در کمترین زمان به نتیجه رسید.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول افزود: نمونه‌ها در گذشته به اهواز ارسال می‌شدند ولی اکنون با راه اندازی این مرکز امکان تشخیص بیماری کووید ۱۹ در شهرستان دزفول وجود دارد.

وی ادامه داد: قرار است در گام نخست، نمونه‌های افراد بستری در بیمارستان بزرگ دزفول بررسی شوند ولی ممکن است در گام‌های بعدی با نظر دانشگاه علوم پزشکی، نمونه‌های شهرستان‌های خارج از حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این مرکز بررسی شوند.

بن عباس با اشاره به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در دزفول گفت: این طرح تا بیستم فروردین ماه اجرا می‌‍‌شود و امید است بتوانیم با اقدامات انجام شده از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنیم.

تاکنون نتیجه آزمایش کرونای ۱۰۸ نفر در بیمارستان بزرگ دزفول مثبت اعلام شده است. همچنین ۱۳ نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

شهرستان‌های دزفول، شوش و گتوند زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول هستند البته این دانشگاه به سایر شهرستان‌های مجاور در استان خوزستان و استان های لرستان و ایلام خدمات درمانی ارائه می‌کند.

اخبار مرتبط