پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

“حسین اشمرِ” لقبی که BBC به پهلوان کرمانشاهی داد

هنوز از فتنه سال۸۸ زمان زیادی نمی گذرد. یعنی هنوز آنقدرها این واقعه تاریخی نشده و مورخ پیدا نکرده که به دروغ و تحریف مبتلا شود، اما حتی در همان حین فتنه انگیزی، بودند کسانی که چون حقیقت را به سود خویش نمی دیدند، آن را وارونه جلوه دادند و این میانه بی بی سی یاور خوبی برای دروغ های سبز بود.

farhangnews_109805-310009-1421168285

همانها که با هر روز فاصله گرفتن از آن ایام خواستند به هر طریقی نقش غرب و رسانه هایش را در نقشه کشی، ایجاد و هدایت فتنه انکار کنند و اینطور وانمود کنند که همه چیز از داخل نظام جمهوری اسلامی نشات می گرفت.

این افراد حتما به یاد دارند که آن روزها رسانه های غربی و ضدانقلاب روزهای شلوغی را با پوشش اخبار اغتشاشات ایران می گذارند و از گفتن هرگونه دروغ برای تهییج بیشتر آنان که کف خیابانها بودند ابایی نداشتند.

بی بی سی آن روزها جوانی را دربین نیروهای بسیجی و برخوردکنندگان با فتنه گران انتخاب کرده بود و مدام خبرهای مختلفی را از وی نقل می کرد. ریشه این خبر اما برمیگشت به ادعای چند ضد انقلاب که عکس هایی از وی را در اینترنت به اشتراک می گذاشتند و مدعی بودند که وی از نیروهای حزب الله لبنان است که برای کمک به بسیجی ها در سرکوب مردم (مردم؟!) به ایران آمده است و جمهوری اسلامی نیروی خارجی آورده است!

شاید دوست داشتند شبیه سازی تخیلی آشوب هایشان با قیام عظیم مردم ایران در زمان طاغوت را اینجا هم توهم کنند؛ چه آنکه در کشتار بزرگ ۱۷ شهریور، بین مردم پیچیده بود که شاه برای سرکوب قیام، سرباز اسراییلی آورده است!

farhangnews_109805-310008-1421168285

و البته که در آن روزها اردوکشان خیابانی مثل امروز برای هر حرکتی از هیچکس طلب سند و مدرک نمی کردند و صرف اینکه کسی با ادعایی خیالی، یکی از نیروهای بسیجی را برادر منیف اشعر یکی از شهدای استشهادی لبنان بنامد، برای خروششان علیه نظام و پافشاری بر شعار جعلی «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» کافی بود. حتی این ادعای نیم بند برای بی بی سی حرفه ای (!) هم کافی بود که تیتر بزند:« حزب الله لبنان و لباس شخصی های تهران»

کسی که آنها به وی لقب حسین اشمر و فردی از حزب الله لبنان داده بودند، آن روزها مشغول ساماندهی اوضاع آشفته کشور و ماجراهایی چون فتنه گران منطقه قیطریه تهران و حرمت شکنان عاشورای حسینی بود و قطعا این شایعه سازی ها برایش اهمیت نداشت.

اما کمی بعد از ایامی که ملت ایران پنجمین سال عبور ازفتنه را در روز بزرگ۹دی جشن می گرفت، شب گذشته خبر آمد که حسین اشمر خیالی بی بی سی، که آن روزها کسی نمی پذیرفت پاسداری کرمانشاهی باشد و نامش مهدی نوروزی، با همان هدفی که سال۸۸ در خیابان های تهران بود، در سامرا و در جوار حرمین عسگریین(ع)، در مقابله با داعش به فیض شهادت رسیده و مراسم باشکوه تشییع پیکر او در گوشه ای از بهترین خاک این دنیا در حرم امام حسین(ع) انجام شده است.

اعتقادات مهدی نوروزی مرز نمی شناخت. زمانی باید در کشور خودش با دشمنی که مقابل رأی مردم و جمهوریت نظام ایستاده بود، می جنگید و زمانی باید همسر و فرزند یک ساله اش را رها می کرد و در کشوری دیگر با دشمن دینش می جنگید. مهدی نوروزی در هردوجا حاضر بود. آنکه غایب است بی بی سی و ضدانقلاب ها و فتنه گران ۸۸ هستند که جواب بدهند با این دروغ چقدر اهداف خود را پیش بردند و چندنفر را فریب دادند؟

farhangnews_109805-310010-1421168285

در عراق به مهدی نورورزی لقب “شیرسامرا” داده بودند و داعش برای سرش جایزه گذاشته بود.چون به قدری شجاع بود که زمان دفاع از عقیده اش نه محافظه کاری کرد، نه در خانه نشست و بقیه را تهییج کرد و نه سعی کرد حرف و ادعایش را با دروغ و تحریف و تخریب پیش ببرد. خودش پابه میدان گذاشت و مزدش را نه خیلی دیر، با شهادت گرفت.

تفاوت آنکه برای عقیده می رود و تفاوت او که عقیده ای موهوم را بهانه اهداف سیاسی و جناحی اش می کند، در تفاوت مهدی نوروزی هاست با آنها که فکر می کنند مبارزه فقط صدای بلندتر و قدرت شبهه افکنی بیشتر می خواهد؛ با آنها که پشت اینترنت با اکانت های فیک متعدد نشسته اند و احساس بیشمار بودن می کنند.

اخبار مرتبط